De eerste subsidieoproep van CrossRoads Vlaanderen-Nederland open

Op 6 september was de online infosessie over CrossRoads Vlaanderen-Nederland. CrossRoads Vlaanderen-Nederland is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland en stimuleert grensoverschrijdende samenwerking tussen Vlaamse kmo’s en Zuid-Nederlandse mkb’ers. Het project zet in op:

  1. Subsidie: CrossRoads biedt een nieuwe mogelijkheid grensoverschrijdende innovatieprojecten te selecteren. Deze lopen tot 2 jaar, met een maximaal toegekende subsidie van € 250.000, wat 50% van de totale subsidiabel kosten omvat. Elk samenwerkingsproject omvat minstens één Vlaamse kmo en één Zuid-Nederlandse mkb.
  2. Matchmaking: als een mkb’er in jouw netwerk een goed idee heeft en daarbij nog geen aangesloten partner, dan ondersteund het CrossRoads team je met het vinden van de juiste partner(s).
  3. Begeleiding zowel tijdens als na het innovatieproject.

Tussen 1 september en 13 oktober staat de eerste subsidieoproep van CrossRoads Vlaanderen-Nederland open. Goed om te weten is dat deze subsidie in het voorjaar/ de zomer van 2024 naar verwachting ook weer open gaat, mocht de sluitingsdatum van 13 oktober te snel komen.

Kon je er niet bij zijn? De presentatie en opname zijn nu beschikbaar via deze link: Online infosessie CrossRoads Vlaanderen-Nederland | CrossRoads2

Laatste nieuws

Capaciteit benutten met Shared Assets Platform

Ieder maakbedrijf heeft wel machines staan die soms even niet draaien. De efficiëntie van hun machines is te vergroten, door…

FlowCenter geeft Smart Maintenance 4.0 demonstratie

Op dinsdag vond een geslaagde demonstratie Smart Maintenance 4.0 plaats in de Duurzaamheidsfabriek. Met het toenemend tekort aan technici is…

Geslaagde testvlucht drones voor medisch vervoer ASZ

Drie dagen lang werd er een tijdelijke droneverbinding gecreëerd tussen het Albert Schweitzer ziekenhuis en het centrale ziekenhuismagazijn in Dordrecht….